Teknologi

Mit Berita

Antara teknik yang termasuk dalam ini kajian literatur, web persidangan program rapat menyerupai face-to-face kelas persekitaran yang, menyediakan ruang di mana pengajar dan pelajar yang bisa mendengar dan melihat satu sama lain dalam masa sebenar seperti biasa kegiatan kelas (iaitu menyampaikan kuliah, membincangkan tentu kandungan, dan meminta / menjawab soalan-soalan) (Francescucci & Foster, 2013; Hudson et al., 2012). Kajian bekerjasama dalam persidangan web perangkat yang digunakan Lm Menyambung, Cisco Selamat, Horizon Wimba atau papan Hitam dan menggunakan beberapa ciri-ciri, seperti perkongsian skrin, instant messaging, mengundi dan bilik pecah. Di samping itu, paling telah bersepadu web persidangan program ke dalam kursus pada sukarela untuk melengkapi tradisional mengajar metode (Andrew, Maslin-Prothero, dan Ewens, 2015; Armstrong & Thornton, 2012; franciscucci & foster, 2013; Hudson et al., 2012; Martin et al., 2012; Wdowik, 2014). Ketika orang-orang kita yang hidup dalam ekosistem digital tidak bisa ingat apa yang kehidupan sehari-hari tanpa sambungan internet atau digital kami peranti, kebanyakan orang di dunia punya pengalaman digital.

Virtual reality dan realiti-setelah bertahun-tahun di mana itu “kenyataan” realiti maya telah ditanyai oleh kedua-dua ahli teknologi dan orang ramai, 2016 berjanji untuk menjadi titik balik, seperti virtual reality teknologi mencapai massa kritis fungsi, keutuhan, mudah digunakan, kemampuan dan ketersediaan. Organisasi berita yang sama bekerja dengan realitas virtual syarikat untuk membawa mendalam pengalaman berita langsung ke rumah, termasuk acara langsung. Dan mengatur panggung untuk luas pakai REALITI di luar hiburan dan permainan-untuk hari yang REALITI akan membantu untuk perubahan fisik muka antara manusia dan mesin, menolak dunia sejauh ini hanya membayangkan dalam sains fiksyen. Ketika virtual reality menggantikan sebenar dunia fisik, AR adalah langsung atau tak langsung paparan realistik fizikal persekitaran yang unsur-unsur yang ditambah dengan komputer yang dihasilkan input sensorik seperti suara, video, grafik, atau GPS data.

Dalam global kami digital konteks, semua pelakon mesti menjadi lebih canggih di bagaimana mereka mendekati keselamatan digital. Facebook dan Instagram selalu muncul dalam kesusasteraan di jaringan sosial, tetapi ia tidak jelas berapa yang lain popular rangkaian sosial, seperti LinkedIn, Instagram dan Penonton, memberi kesan pelajar pertunangan. Masa depan penyelidikan harus fokus pada keberkesanannya ini dan lain-lain popular rangkaian sosial untuk meningkatkan pelajar pertunangan.

Mungkin yang paling maju versi cyber penindasan adalah dilihat di China di mana gabungan digital alat untuk massa pengawasan, penapisan dan sosial pengawasan menyediakan kaya dan menyeluruh cara sosial dan kawalan politik. Di” sekolah lama “dimensi digital sosial sistem pengawasan, China muncul untuk menggunakan dua juta internet polisi yang ditugaskan untuk memantau rakyat aktiviti online dan menyaring melalui jutaan pesan pada media sosial dan blog laman web. Ini dikumpulkan data dalam kerajaan laporan tentang kemungkinan kerusuhan sosial digunakan untuk diri ke bawah pada kegiatan politik dan Sosial Majlis. Hanya pada akhir bulan februari, ia telah dilaporkan bahwa 580 akaun media sosial digantung oleh China Siber Pentadbiran setelah dakwaan yang pengguna mengabaikan tanggungjawab sosial mereka, disalahgunakan pengaruh mereka, dan mencemarkan negeri kehormatan. Lebih dari 30 tahun kemudian, harapan itu tidak sepenuhnya disahkan dalam pelajar pertunangan kesusasteraan, bagaimanapun, keputusan kami memberikan bukti awal yang bakal ada.

Di samping itu, ada sangat sedikit kajian tentang sama ada maklumat teknologi, yang melibatkan pemindahan maklumat dalam satu arah untuk pelajar, memberi kesan yang berbeda jenis pelajar penyertaan. Masa depan penyelidikan harus memeriksa sama ada teknologi media, seperti video kuliah, podcasts, dirakam persembahan atau dirakam Kuasa Ketika persembahan, memberi kesan pelajar pertunangan. Akhirnya, pelajaran harus memeriksa kesan perisian bergerak dan teknologi, seperti aplikasi pendidikan atau pintar, pada pelajar pertunangan. Ketika tampaknya ada sokongan awal untuk menggunakan banyak teknik untuk meningkatkan pelajar pertunangan, ada yang penting metodologi batasan dalam kesusasteraan, dan hasilnya, keputusan harus ditafsirkan dengan hati-hati. Pertama, banyak kajian digunakan kecil contoh ukuran, dan terbatas untuk satu tentu saja, satu peringkat ijazah, dan salah satu universitas.

Juga, ketika guru akses juga terlarang, mereka sering tidak punya akses ke alat untuk memantau pelajar’ alat-alat atau akses berharga laman web yang boleh membantu mereka membuat bermakna pengalaman belajar. 11.3 persen dari semua pengguna internet bergantung pada mereka mudah untuk menyambung ke internet, dan tahun ini akan bermula untuk melihat lebih banyak klik untuk menyambung butang dibangun langsung ke aplikasi untuk memenuhi keperluan ini berkembang pesat bergerak minoriti. Ketika klien mempunyai soalan ketika membeli-belah di dalam aplikasi, dia bisa hanya menekan butang untuk segera menghubungi perkhidmatan pelanggan wakil. Ketika mereka mempunyai masalah menyediakan produk, mudah menekan butang dan mereka segera terhubung untuk menembak video sesi. Keamanan telah mencapai massa kritis, dan salah satu yang terbesar trend teknologi dalam bisnis pada saat itu adalah untuk memastikan bahawa lubang ini ditutup dan semua sistem secukupnya dilindungi. Ini mengambil bentuk enkripsi pada data memindahkan dan di tempat lain, perusahaan pergerakan pengurusan untuk bergerak peranti, bekas, jadi itu pelanggaran tidak menginfeksi seluruh sistem dan pakai penyelesaian awan yang membawa keselamatan sebagai prioritas utama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button